nl - fr
E.D.A. Vitality
Onthaal Massages & tarieven Voor bedrijven Formules Reflexologie Cadeaubon Gastenboek Deontologie Onderzoek Contact

Gastenboek

"Nogmaals hartelijk dank voor jouw goede zorgen. Mijn collega’s waren allen zeer tevreden over de stoelmassage en liepen de rest van de dag met een brede glimlach rond. Dankzij jou is mijn opzet om hen een fijne en ontspannen ervaring te schenken, dus ten volle gelukt."
Linda Van Weyenberg, Jongeren Welzijn, Brussel

"Een sessie voetreflexologie bij Sabine is voor mij een echte verademing. Zodra ze start met de massage ben ik een uur weg van de wereld. Na een sessie voel ik de last van mijn schouders vallen en kan ik er opnieuw tegen aan gaan. Bij de eerste aanraking voel je de positieve energie van Sabine."
Katrien, Brussel

"De massage op zich is verrukkelijk, en bovendien geeft het warme onthaal je nog meer zin om terug te komen... de ontspanning begint al van zodra je binnenkomt."
Patricia, Brussel

"De massage met hot stones, dat was de max! Ik dacht dat de stenen gewoon op mij zouden liggen, maar er werd echt mee gemasseerd en dat vond ik zalig, lekker warm en ongelooflijk ontspannend."
Agnès, Anderlecht

"Een Zweedse massage … Ik had er nog nooit van gehoord, maar wat een ervaring. Een massage die ik iedereen kan aanbevelen. Sabine is iemand die zich volledig concentreert op haar werk en niet alleen de spieren, maar ook de energiebanen behandelt. Heerlijk ..."
Pascale, Etterbeek

"Ik wil je bedanken voor dit aangenaam moment van totale ontspanning ! Ik wacht elke keer met ongeduld op de volgende keer dat ik mijn voeten aan je ervaren handen kan toevertrouwen!"
Geneviève, Schaerbeek

"Een voetmassage in combinatie met reflexologie, dat is precies wat ik nodig had! Wanneer de werkdruk te hoog wordt is dit een snelle manier om echt te relaxen. Zowel tijdens als lang na de massage voel ik mij nog helemaal ontspannen."
Carl, Genval

"Een heerlijk gevoel van zachtheid en welzijn overvalt me, ik ontspan, en voel me verbonden met Sabine, die gefocust en heel aandachtig de massage opbouwt. Hier en daar begint mijn lichaam te tintelen, ze vindt snel de pijnpuntjes en die worden zachtjes bewerkt... na de massage voel ik me tegelijk rustig en opgekikkerd, 's nachts slaap ik als een baby..."
Isabelle, Elsene

"Ik wil je bedanken voor deze lekkere voetreflexologie ! Ik voelde echt de energie in mijn lichaam stromen, dat was heel indrukwekkend! Ik wacht met ongeduld op volgende sessie!"
Mevr. E., Dilbeek

"Door mijn job moet ik lange uren rechtstaan. Toegegeven, je voetmassage is lekkerder dan een chocolademousse!"
Mevr. L., Anderlecht

"Dank je voor deze super massage eergisteren ! Dat was precies wat ik nodig had na een hele dag fysieke inspanning! Nog vandaag voel ik er de effecten van in heel mijn lichaam!"
Pierre, Anderlecht

"Jij hebt ongelooflijke handen ! De massage was heel lekker en ik voel er nu nog de effecten van !"
Andrée, Anderlecht

"Dankzij je voetreflexologie geniet ik van een betere nachtrust. De betrokken en warme (letterlijke en figuurlijke) aandacht en kracht, evenals de stilte waarin je je zorgen geeft zijn een balsem voor druk bezette professionals!"
Caroline, Grimbergen