nl - fr
E.D.A. Vitality
Onthaal Massages & tarieven Voor bedrijven Formules Reflexologie Cadeaubon Gastenboek Deontologie Onderzoek Contact

Voor bedrijven: massages, workshops en webinars voor telewerkers

Studies tonen aan dat een ontspannen medewerker zich beter kan concentreren en minder fouten maakt. Hij communiceert beter met zijn collega’s, is creatiever bij het oplossen van problemen en is minder afwezig wegens ziekte.

1. Online sessie 'Anti-stress technieken op handen' – 30 min

Een webinar waarbji deelnemers leren welke punten ze kunnen masseren op hun eigen handen om de stress te verminderen

2. Online sessie Tai Chi Break – 30 min

Tai Chi, een soort 'meditatie in beweging' versterkt spieren en gewrichten, verbetert de houding, werkt ontspannend en zorgt dat de energie stroomt. Een 'Tai Chi Break' van 30 min. tijdens een werkdag is ideaal om spierpijn te vermijden en het energiepeil te boosten

3. Stoelmassage

Deze massage steunt op de techniek van acupressuur: de stimulatie van bepaalde punten door het beoefenen van druk met de duimen, de handpalmen, de ellebogen, enz. Deze massage is zowel ontspannend als verkwikkend want het energetisch evenwicht wordt hersteld.

De massage omvat hoofd, nek, rug, de schouders, armen en de handen. Hij duurt 15 tot 20 min. en wordt toegepast met de kleren aan, op een speciale stoel.

4. Handreflexologie

Deze bijzondere handmassage helpt bij het wegnemen van stress en vermoeidheid en het verbeteren van fysieke en mentale gezondheid. Bijzonder aanbevolen voor PC-gebruikers die kunnen lijden aan RSI (Repetitive Strain Injuries) met als gevolg pijnlijke handen, polsen en ellebogen.

De massage duurt 15 tot 20 minuten.

5. Workshop Handreflexologie

Workshop waarbij de deelnemers handreflexologie leren toepassen op zichzelf.
De nadruk wordt gelegd op anti-stress technieken, maar er is ruimte voor persoonlijke vragen. Duur : 1 à 2 uur

6. Tai Chi in bedrijven

Tai Chi combineert de voordelen van verschillende technieken zoals yoga en fitness. Deze 'meditatie in beweging' versterkt spieren en gewrichten, verbetert de houding, werkt ontspannend en zorgt dat de energie stroomt. Duur: 45 min. tot 1u

Alle formules kunnen in het Nederlands, het Frans en het Engels gegeven worden.

Neem contact op om in overleg de beste formule te kiezen en om een persoonlijk bestek te krijgen.